2014-07-28 09:04:57• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma megmutathatja az oroszlánkörmeit

Napi horoszkóp július 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Váratlan helyzettel, kényes és különleges empátiát igénylő feladattal kezdődik a mai nap. Ehhez nem kis mértékben szüksége lesz a pszichológiai tapasztalataira, az emberismeretére is. Ne alkosson túl hamar véleményt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma megkereshetik munkaügyben, de még ne döntsön azonnal a felajánlott lehetőségekről. Sok mindent kell megfontolnia, mielőtt döntésre jutna. Nem utolsó sorban a kedvese véleményét is ki kellene kérnie, mert őt is érinti a változás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy viszonzatlan szerelem terhe miatt képtelen észrevenni azt is, ami az életében szép és jó lehet. Pedig a világ természete olyan, hogy olyannak mutatkozik, amit észreveszünk benne. Lássa meg: mindenben szeretet lakozik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Rákok ma megcsillogtathatják gasztronómiai képességeiket. Még az elrontott ételekből is csodákat tudnak varázsolni, ha arról van szó, hogy helyre kell hozniuk a hibát, amit a társuk vétett. Más dolgokat is megjavíthatnak persze.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma megmutathatja az oroszlánkörmeit, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A szakmája terén alkothat nagyot, és ezzel kivívhatja a főnöke elismerését. Nem csoda, ha többre, magasabbra tör: a tehetsége valóban megvan hozzá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Túl gyorsan zajlanak bizonyos események, változások a családjában. Mivel felkészületlenül érik a dolgok, különösen nehéznek érezheti a helyzetét. Mégis ön az, aki villám értelmével egyből megoldásra találhat. Legyen megmentő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A személyes életét érintő döntéseit egyrészt a tényekre alapozva kell meghoznia, de másrészt azokat mégiscsak a vágyai és az illúziói vezetik. Ne engedje, hogy bárki is lerombolja azokat! A saját kudarcaik miatt beszélnek így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha csak a leghalványabb reményt is látja arra, hogy a családjában megoldjon bizonyos problémákat, akkor ragadja meg az alkalmat, és tegyen meg érte mindent! A legtöbb úgyis azon múlik, hogy van-e hite hozzá. Hát legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem szeret a tényekkel szembenézni, ma mégis kénytelen lesz rá. Igaz, hogy a tények értelmezése már szemlélet kérdése. Ám önön mindig fenn van az a rózsaszín napszemüveg. Tudja jól: ahol bezárul egy ajtó, ott kinyílik egy másik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Könnyedebben kellene vennie az életet, mint azt tette az utóbbi években. Ha nem akar mindent, hanem inkább vágyik rá, sőt mi több, szeretné, akkor sokkal inkább meg is fogja kapni. A haraggal semmire nem megy. A vonzalommal igen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerelemre vágyik, s nem veszi észre, hogy az ott van éppen a közelében. Akár hiszi, akár nem, élete párja még mindig fülig szerelmes önbe, akárhány esztendő múlt is el az egybekelésük óta. Ha máshol keresi a vágyat, bajt találhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene minden apróságnak akkora feneket kerítenie. Ilyenkor nagyon gyanús, hogy a baj nem is abban van, ami önt irritálja. Az okokat mélyebben, talán a gyermekkorában kellene keresnie. A szülői minta nagy úr lehet a lelkén!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: